Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ Η ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΙΚΑ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΡΩΤΑ ΤΟΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΥΜΕΩΝ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ


Ανακοίνωση ΠΑΣΟΚ Ευβοίας για την αναστολή λειτουργίας του ΊΚΑ Μαντουδίου

16/12/2013 - Τελευταία ενημέρωση στις 16/12/2013 5:47:38 μμ

Με επιστολή τους η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Εύβοιας , η Δ.Ο. ΠΑΣΟΚ Μαντουδίου-Λίμνης Άγιας Άννας αλλά και η τοπική κοινωνία του Μαντουδίου, εκφράζουν την αντίθεση τους στην απόφαση να μεταφερθεί το ΙΚΑ Μαντουδίου στην Ιστιαία.
ΠΑΣΟΚ
Είναι απορίας άξιο, πως αυτοί που παίρνουν τις αποφάσεις  δεν έλαβαν  υπόψη τους ότι μια ολόκληρη περιοχή-μια περιοχή πολύπαθη και αδικημένη με όλη τη σημασία της λέξης-σε μια στιγμή που προσπαθεί σε πείσμα και των καιρών και της συγκυρίας να σηκώσει κεφάλι, για άλλη μια φορά να αντιμετωπίζεται με αυτό τον τρόπο.

Θεωρούμε λάθος την απόφαση, απαιτούμε την ανάκληση της και θα αγωνιστούμε με κάθε τρόπο για να μην γίνει πραγματικότητα.
Η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Εύβοιας και η Δ.Ο. ΠΑΣΟΚ Μαντουδίου-Λίμνης- Άγιας Άννας, στα πλαίσια των παραπάνω έχουν  ενημερώσει τον βουλευτή Εύβοιας και υφυπουργό Παιδείας Συμεών Κεδίκογλου, τον Γραμματέα της Κ.Ε. του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη και το γραφείο του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου.
Η Εύβοια εγκαταλείπεται στην τύχη της και το κράτος αποσύρει κάθε δραστηριότητα του, από το νομό!

-ΠΗΓΗ : http://www.eviaportal.gr/content.asp?ID=27736#sthash.se78Uttb.dpuf
 

ΡΩΤΑΝΕ ΤΟΥΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ Η ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ; ΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου