Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

Τα μάτια μας 14 Ευβοιώτες μνημονιακοί με μανδύα ανεξάρτητων θέλουν να καταλάβουν την Τοπική Αυτοδιοίκηση


 Η μνημονιακή συγκυβέρνηση ετοιμάζει έφοδο για την κατάληψη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης τοποθετώντας άτομα που υπηρέτησαν τις μνημονιακές κυβερνήσεις με προσήλωση στις αρχές της τρόικας για να συνεχίσουν το καταστροφικό έργο της υποβάθμισης του θεσμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της φτώχευσης των πολιτών χρησιμοποιώντας τάχα επιτυχημένους πλην εμπλεκόμενους υποτακτικούς του μνημονίου.
Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα ο αναφερόμενος που φέρεται ως υποψήφιος Δήμου της Αθήνας ο οποίος όπως δηλώνει σε τοπική εφημερίδα «Δυτικά Νέα» υποτίθεται ότι….. : «επιδιώκει να συσπειρώσει ευρύτερες δυνάμεις της πόλης με σκοπό την ανατροπή (!) κομματικών (!) και προσωπικών (!) κατεστημένων που μας οδήγησαν έως εδώ»
Παραθέτουμε το βιογραφικό αυτού που δεν υπηρέτησε ούτε κομματικά.. ούτε πολιτικά κατεστημένα.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΔΡΟΥΛΙΑΣ – ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ

Από το 2010 έως και σήμερα ο Ηρακλής Δρούλιας παραμένει πρόεδρος και διευθύνων!! στον Ο.Σ.Κ. οι κυβερνήσεις αλλάζουν αλλά ο Δρούλιας μένει.
Αλλά πώς να μην παραμείνει ένα στέλεχος με τέτοια εμπειρία που από το 2001 έως το 2005 διετέλεσε διευθυντής παρακολούθησης Ολυμπιακών έργων του Αθήνα 2004 ανεξάρτητα για τα όσα γράφτηκαν την περίοδο εκείνη για το πρόσωπό του. Έχει επίσης και κατασκευαστική εταιρεία (ΗΡΝΑΚΑΤ) από το 1995 έως και σήμερα και άλλα πολλά προσόντα. Τελικά όπως καταλαβαίνουμε είναι το αγαπημένο παιδί της μνημονιακής συγκυβέρνησης.
Σας παραθέτουμε ένα σύντομο βιογραφικό και διάφορα άλλα ling με τα έργα και τις ημέρες του.




ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΔΡΟΥΛΙΑ ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΥΟ

1.       Γιατί επιμένει ο κ. Βενιζέλος για την παραμονή του Ηρακλή Δρούλια στον ΟΣΚ;

 



Ο Ηρακλής Δρούλιας είναι λένε πρόεδρος του Οργανισμού Σχολικών Κτιρίων. Έκανε την θητεία του και τους… άθλους του έχοντας και ένα σωρό θέματα ανοιχτά. 
Όπως για παράδειγμα η υπόθεση με το οικόπεδο της Μενεμένης το οποίο σήμερα και μείς παρουσιάζουμε. Συνεπώς δεν έχει κανέναν λόγο ο κ. Βενιζέλος να επιμένει για την παραμονή του στον Οργανισμό.

Είπαμε να αλλάξουν κάποια πρόσωπα
Τ.Χ


Διαβάστε εδώ: http://newpost.gr/post/176534/giati-epimenei-o-k-venizelos-gia-tin-paramoni-toy-irakli-droulia-ston-osk#ixzz2oca25ase

2. Αναστάτωση στον ΟΣΚ για το βάλτωμα τριών διαγωνισμών
Ο διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Ηρακλής Δρούλιας αγνοεί τις εισηγήσεις υπηρεσιών


  

.


Αναταραχή επικρατεί τις τελευταίες εβδομάδες στον Οργανισμό Σχολικών Κτηρίων εξαιτίας των πιέσεων, που φέρεται να ασκεί ο διευθύνων σύμβουλος Ηρακλής Δρούλιας, προς τις υπηρεσίες του ΟΣΚ για την τύχη τριών διαγωνισμών, που βρίσκονται στον αέρα. Ο πρώτος διαγωνισμός αφορά σε τεχνικά, κατασκευαστικά έργα, ο δεύτερος στην προμήθεια θρανίων και ο τρίτος καρεκλών.
Στον μεν πρώτο ο διαγωνισμός τείνει να κατακυρωθεί σε μία μεγάλη κατασκευαστική εταιρία, όμως ασκούνται πιέσεις να κηρυχθεί έκπτωτη για τυπικούς λόγους, προκειμένου να ανατεθεί το έργο σε άλλη κατασκευαστική, που είχε αναλάβει και εκτελέσει άλλο έργο νωρίτερα. Το παράξενο με τους χειρισμούς του κ. Δρούλια είναι ότι η προηγούμενη εταιρία, που τώρα χάνει το νέο διαγωνισμό, είναι ότι είχε εμφανίσει τα ίδια τυπικά προβλήματα στον προηγούμενο διαγωνισμό κι όμως της δόθηκε το έργο. Διαμορφώθηκε έτσι ένα δεδικασμένο, το οποίο δεν μπορούν να παρακάμψουν οι υπηρεσίες, αν και ασκούνται, αναφέρουν οι πληροφορίες, έντονες πολιτικές πιέσεις από την κυβέρνηση.
Στους άλλους δύο διαγωνισμούς έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία και οι υπηρεσίες, έχουν καταλήξει στο μειοδότη, όμως ο κ. Δρούλιας επικαλείται και πάλι πολιτικές πιέσεις για να αλλάξουν οι εισηγήσεις των αρμοδίων υπηρεσιακών παραγόντων. Οι υπηρεσίες του πετούν το μπαλάκι λέγοντάς του ότι εάν θέλει να επιλέξει ο ίδιος τον προμηθευτή κατά παράβαση των αποτελεσμάτων του διαγωνισμού, να το εισηγηθεί στο διοικητικό συμβούλιο και να αναλάβει τη σχετική ευθύνη. Ο ίδιος αρνείται να αναλάβει την ευθύνη αυτή και να οδηγήσει το διοικητικό συμβούλιο του οργανισμού σε άλλη απόφαση πέραν αυτής των υπηρεσιών – καθώς κάτι τέτοιο θα μπορούσε να επισύρει ακόμη και ποινικές ευθύνες – με αποτέλεσμα να έχουν μπλοκάρει οι προμήθειες και τα σχολεία να κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς καρέκλες και θρανία. Ποιος ξέρει, ίσως τελικά οι μαθητές να χρειαστεί να καθίσουν στο πάτωμα, αφού ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΚ θέλει οι διαγωνισμοί να κρίνονται με πολιτικά κριτήρια…




3. Νυν στελέχη του ΠΑΣΟΚ εμπλεκόμενα στην υπόθεση Ζήμενς





Η  κυβέρνηση του και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός οδύρονται κάθε ημέρα δημοσίως για την διαφάνεια και για τα «μεγάλα σκάνδαλα» της Ζήμενς και του Βατοπεδίου. Ιδού όμως ποια είναι η πραγματικότητα:
Όπως κατήγγειλαν βουλευτές της  Νέας Δημοκρατίας ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΣΚΗρακλής Δρούλιας φέρεται αναμεμειγμένος στην υπόθεση. Συγκεκριμένα υπήρξε διευθυντής παρακολούθησης Ολυμπιακών Έργων  της εταιρείας OΜΗΡΟΣ ATE η οποία … συμπτωματικά είναι εταιρεία του Στυλιανού Βίου. Ο τελευταίος είναι εκείνος που έδωσε ένα εκατομμύριο μάρκα στον Θ. Τσουκάτο.
«Είναι επιβράβευση στον κ. Δρούλια η τοποθέτησή του στον ΟΣΚ;» ρωτά η Νέα Δημοκρατία.
Βουλευτές της αντιπολίτευσης καταγγέλλουν επίσης ότι ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠΓιάννης Σπανουδάκης, φέρεται αναμεμειγμένος στην υπόθεση C4i. Συγκεκριμένα, όταν ρωτήθηκε στην Εξεταστική Επιτροπή εάν έχει στείλει επιστολή προς τον τότε Υπουργό Δημόσιας Τάξης Χρήστο Μαρκογιαννάκη για το C4i,  ο κ. Σπανουδάκης δήλωσε πως δεν
θυμάται, αλλά υποχρεώθηκε να το παραδεχτεί μόλις του έδειξαν την επιστολή. Την ίδια τακτική μικρής μνήμης  ακολούθησε ο κ. Σπανουδάκης και όταν ρωτήθηκε για τις συναντήσεις του με τον Μιχάλη Χριστοφοράκο, αλλά στο τέλος, πιεζόμενος από τα αποδεικτικά στοιχεία, παραδέχθηκε ότι τον συνάντησες όχι μία αλλά 62 φορές.


This entry was posted in Πρώτη Σελίδα. Bookmark the permalink.



 Ας προσέξουμε για να αποφύγουμε αυτές τις παγίδες στον Νομό μας. Εμείς αναμένουμε και θα επανέλθουμε και θα καταγγέλουμε παλεύοντας ώστε να μην εμφανιστούν τέτοιου είδους φαινόμενα στην Εύβοια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου