Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

ΟΙ ΕΥΒΟΙΩΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ


 

Όπως ήταν αναμενόμενο οι Ευβοιώτες βουλευτές Σίμος Κεδίκογλου, Συμεών Κεδίκογλου,  Δημήτρης Ανγνωστάκης και Κώστας Μαρκόπουλος ψήφισαν κατά της σύστασης εξεταστικής.
Θεωρούμε ότι είναι αναμενόμενο από την στιγμή που υπάρχουν υπόνοιες για κάποιο οικονομικό σκάνδαλο και μάλιστα σε εποχή οικονομικής κρίσης να γίνεται εξεταστική επιτροπή για να διερευνηθούν τα στοιχεία και να αποδειχθεί εάν υπάρχουν οικονομικά σκάνδαλα η όχι και αν προκύπτουν  πολιτικές ευθύνες.
Είναι υποχρέωση του πολιτικού συστήματος να διερευνά αντί να αιωρούνται αιχμές κατά πολιτικών προσώπων και αυτό είναι καθήκον  των πολιτικών απέναντι στον λαό την στιγμή μάλιστα που ο τελευταίος έχει υποστεί στερήσεις, μειώσεις συντάξεων και μισθών, υπερφορολογήσεις και όπως δείχνουν τα πράγματα και κατασχέσεις των περιουσιών τους.
Είναι τέλος μια υποχρέωση των πολιτικών να κάνουν την πολιτική, διάφανη και ξεκάθαρη για να αποκτηθεί η χαμένη εμπιστοσύνη του λαού για την πολιτική, δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν συνέβη για άλλη μια φορά.
Περιμένουμε να δούμε την στάση των πιο πάνω πολιτικών της Εύβοιας και στην ψηφοφορία για τις κατασχέσεις που θα ακολουθήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου